RICHMOND MEUBELS

Richmond meubels

Richmond meubels staan bekend om de landelijke uitstraling van hoogwaardige kwaliteit. Daarom mag deze stijl natuurlijk niet ontbreken aan het assortiment bij Wereld Laminaat & Meubelen. De warme en sfeervolle meubels van dit merk zijn dan ook prima te combineren met vele andere stijlen. Jaarlijks is hier dan ook wel wat nieuws van dat wordt uitgebracht wat wij dan ook aan onze showroom kunnen toevoegen.

Breng eens een bezoek aan onze 4500m2 grote showroom voor een goede impressie. Wij bieden naast meubels ook de mogelijkheid om een mooie vloer aan te schaffen. Of wat dacht je van een goede boxspring.

Richmond meubels

Naast Richmond meubels vind je bij ons ook de stijl van Eric Kuster. Hiervan vind je al vele voorbeelden terug op de website onder de collectie – button. Wat je smaak ook is, bij Wereld Laminaat & Meubelen komen alle werelden samen. Hiermee dus ook vele smaken en wensen die op juiste wijze worden gecombineerd om tot een sfeervolle inrichting van je woning te komen. Om alles passend te maken hebben wij ook bijpassende accessoires en decoratie in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vaas, schaal, klok of bloemstuk.

Ook voor het buitenverblijf bieden wij mooie meubels aan. Denk bijvoorbeeld aan een robuuste (schommel)bank. Daarom ben je welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom om het zelf te ontdekken.

Bezorg- en montageservice

Onze eigen personeel bezorgen de meubels graag bij u thuis. Indien nodig zullen zij de meubels ook voor u monteren.