Eric Kuster stijl meubels

Eric Kuster stijl meubels

De Eric Kuster stijl meubels is in Nederland helemaal in opkomst. Eric Kuster is een internationaal interieur designer. Bij Wereld Laminaat vind je dan ook diverse meubels en accessoires in de stijl van deze designer. Denk hierbij onder andere aan bankstellen en mooie decoraties voor in huis. Dankzij onze zeer ruime showroom van 4500m2, kun je ervan op aan dat je beslist kunt slagen in jouw gewenste meubel(s). Omdat wij voor elke kamer wel een gepast meubelstuk en bijpassende decoratie aan te bieden hebben. Kun je hier zelfs compleet slagen voor het inrichten van een hele woning.

Wij zijn al 18 jaar gespecialiseerd in meubels en dergelijke.

Naast de Eric Kuster stijl meubels, kun je bij ons vele andere stijlen vinden in de showroom. Denk bijvoorbeeld ook aan Richmond meubels. Maar ook vind je bij ons vele andere merken. Alles wat onze meubels en accessoires gemeen hebben met elkaar is de hoogwaardige kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een houten vloer, bankstel, stoelen, salon- en/of eettafel, bed, mooie klok of schilderij voor aan de muur. De keuze is enorm en de prijzen die wij hanteren zijn concurrerend.

Onze meubelzaak in Arnhem heet niet voor niets Wereld Laminaat en Meubelen. Diverse werelden komen bij een. Dit weten wij te combineren tot de meest fraaie inrichting. Het is daarom enkel leuk om slechts de sfeer te komen proeven bij ons in de showroom. Kom daarom eens langs, je vindt onze adresgegevens op de contactpagina van deze website. Heb je een vraag? Laat deze dan achter op de contactpagina. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Bezorg- en montageservice

Onze eigen personeel bezorgen de meubels graag bij u thuis. Indien nodig zullen zij de meubels ook voor u monteren.